Er du en velutstyrt progger?

Location: Norway, Oslo

Vi søker nå faglig velutstyrte proggere som er klare for nye, krevende og varierende oppgaver i Norges råeste utviklingsmiljø!

 

Hvem du er

Nyutdannet eller erfaren med inntil 5 års erfaring – med mastergrad innen informatikk, kybernetikk eller lignende fagfelt. Det viktigste for oss er at du er velutstyrt faglig, nysgjerrig og en lagspiller. Du trenger ikke å være spesialist for å jobbe hos oss, men du må ha et indre driv og et sterkt ønske om å bli det.

 

Din hverdag hos oss

Som progger hos oss vil du ha en spennende og variert hverdag med mange muligheter foran deg. Vi er ikke et tradisjonelt konsulentselskap, vi er så mye mer. R&D gjennomfører også store og komplekse utviklingsprosjekter innomhus med alle fagdisipliner involvert, og vi lager produkter på bestilling for våre kunder – DET er ganske kult! Derfor vil din arbeidsdag hos oss være varierende – noen ganger vil du jobbe på et prosjekt fra A-Å, andre ganger vil du jobbe på deler av prosjektet som forprosjekt, spesifikasjon, design, implementering eller test. Hos R&D er teamarbeid og kompetanseutvikling essensielt, så her vil du få teste egne grenser og utvikle deg sammen med spesialister.

 

Kvalifikasjoner:

 • Kan du noe av dette, eller vil bli mye bedre i:
  • C/C++
  • Linux
  • .net
  • Scriptspråk
  • Kommunikasjonsprotokoller
  • Trådløsteknologi
  • Driverutvikling
  • UML/SysML

 

Synes du dette virket interessant? Send oss din historie på norsk der du forteller:

 1. Hva du har gjort innen utvikling til nå – skole og/eller arbeid.
 2. Hva du er best på, og hva du vil bli rå på innen utvikling/programmering.
 3. Hvorfor du vil jobbe hos Data Respons R&D Services.

Obs: Husk å legg ved karakterutskrift og attester!

 

Hvem vi er:

Data Respons R&D Services er et høyteknologiselskap. Det vil si at vi alltid jobber med de nyeste og mest avanserte teknologiene tilgjengelig. I dag teller vi 120 R&D’ere innen embedded software, applikasjonsutvikling, hardware, FPGA, industrielt design og test – fordelt på avdelingene Sandvika, Høvik, Oslo, Kongsberg, Bergen og Stavanger. Våre kunder er både start-ups og store veletablerte industriselskaper innen bransjene maritim, olje og gass, automasjon, forsvar, telekom, energi, havbruk, jordbruk og medisin – så her har du gode muligheter til å samarbeide tverrfaglig og utvikle deg innen store deler av norske høyteknologibedrifter.

 

Apply here