OEM Koordinator/projektledare inom elektronikutveckling

Position: Coordinator / Project Manager
Location: Stockholm, Sweden

Trivs du i en fartfylld vardag där du får koordinera och administrera projekt? Vill du arbeta på ett företag som präglas av teknik, internationella relationer, tillväxt och gemenskap? Då är det dig vi söker för tjänsten som koordinator/projektledare till Data Respons Solutions AB.

Vi tillämpar löpande urval. Omfattning 100%. Placering Kista.

Om tjänsten:

Som ett led i vår tillväxt söker vi nu en koordinator till vårt Stockholmskontor. Som koordinator hos Data Respons Solutions har du en nyckelroll på företaget och ditt uppdrag är att se till att koordinera, planera och följa upp projekten så att de flyter på enligt plan.

Tjänsten är bred och du kommer bland annat att ansvara för kontakten med våra tillverkande partners i Asien samt fungera som en länk mellan sälj och teknik/utveckling.

Under projektens gång ser du hela tiden till att hålla kunden informerad om projektets status och ger leverantörer, säljare och utvecklingsingenjörer den support de behöver för att kunna arbeta effektivt.

Produktverifiering och felsökning av elektronik kan också komma att ingå i arbetsuppgifterna.

Vi erbjuder dig ett fritt och självständigt arbete i ett framgångsrikt och teknikintensivt företag. Du och dina kollegor sitter på vårt fina och funktionella kontor i Kista.

Vem vi söker:

Här trivs du som tycker om att arbeta strukturerat och med många kontaktytor, både i Sverige och utomlands. Troligtvis är du ingenjör eller liknande och har god teknisk kompetens.

Att vara noggrann när du administrerar ser du som en självklarhet och det arbete du lämnar ifrån dig håller högsta kvalité.

Du är en problemlösare som snabbt ser till att hitta kreativa sätt att lösa svårigheter som uppstår i projekten. Som koordinator tar du helhetsansvar för dina projekt och du ser det inte som något problem att lösa eventuella akuta problem som uppkommit då du gått hem för dagen.

Vi tror att du har tidigare erfarenhet av att arbeta med koordinering och har kunskap om elektronik, hårdvara och datorer. Kunskaper inom Linux är mycket meriterande.

Givetvis är du social och trivs som bäst i en fartfylld och energirik vardag. Då du kommer att arbeta mycket tillsammans med kollegor från andra länder kommer du ofta både prata och skriva på engelska och svenska.

Om företaget:

Data Respons Solutions utvecklar och levererar kundanpassade lösningar inom inbyggda system, IIoT och Industriell digitalisering. Genom att basera våra lösningar på beprövade plattformar och våra samlade erfarenheter, kan vi erbjuda kort time to market, kostnadseffektiva och tillförlitliga lösningar med långa livscykler.

Våra kunder är ledande OEM-företag, systemintegratörer och produktleverantörer bland annat inom transport, marin, försvar och tung industri och som ofta har behov av produkter som klarar tuff miljö och har hårda certifieringskrav.

Data Respons Solutions ingår i Data Respons koncernen som sedan 1986, när man startade i Norge, växt till över 1000 medarbetare med kontor i Norge, Sverige, Danmark, Tyskland och Taiwan. I Sverige består verksamheten av Data Respons Solutions och konsultbolaget Sylog.

Låter detta intressant?
Kontakta Sofia Persson Björk på +46 8 501 688 00

Varmt välkommen med din ansökan!

 

* Must be filled in
You can choose to either upload a resume or link to your LinkedIn