Strukturert? Strateg? Skolelys?

Location: Bergen, Høvik, Kongsberg, Norway

En spesialist er en person som har gjort alle feil som er mulig innen et begrenset felt.

Du trenger ikke å være en spesialist for å jobbe hos oss, men du må ha et ønske om å bli det! Vi søker nå deg som er nysgjerrig på teknologiens muligheter og mysterier, er faglig sterk og klar for å utvikle deg sammen med våre spesialister!

R&D Services leverer spesialisttjenester gjennom utviklingsprosjekter, konsulenttjenester og teknologirådgivning. I tillegg lager vi produkter på bestilling for våre kunder og vi gjennomfører store og komplekse utviklingsprosjekter in-house – DET er ganske kult! Vi har et ungt miljø, vi er nerder på masternivå, og vi digger faget vårt.

 

Hvem du er

Vi søker både nyutdannede og erfarne utviklere, gjerne med master innenfor informatikk, kybernetikk, eller lignende fagfelt. Det viktigste for oss er at du er nysgjerrig, lærevillig og brenner for utvikling. Hos oss bruker vi både norsk og engelsk i arbeidsdagen, og begge språkene må derfor beherskes både muntlig og skriftlig. I tillegg må du like å jobbe i team og dele kunnskap, for hos oss står delingskulturen sterkt.

 

Din hverdag

Som vår kollega vil du få spennende, varierte og krevende arbeidsoppgaver – og karrieren din vil raskt løftes til nye høyder. Din arbeidsdag vil blant annet bestå av å videreutvikle kunders eksisterende løsninger, produkter og tjenester, samtidig vil du få muligheten til å innovere og utvikle fremtidens teknologi. Hos oss vil du kunne åpne nye dører, uten å måtte lukke gamle.

 

Fra oss kan du forvente:

  • Varierte, utfordrende og spennende arbeidsoppgaver
  • Mentorordning for nyansatte
  • Aktive faggrupper og kompetansedeling
  • Et godt sosialt miljø, med mange ulike sosiale aktiviteter
  • 6 uker ferie – det er ganske digg!

  

Vil du være med?

Send oss en søknad der du forteller:

  1. Hva du har gjort innen utvikling – relevant skolearbeid, hobby, tidligere jobber.
  2. Hva du er best på innen utvikling, og hva du vil bli enda bedre på.
  3. Hvorfor du vil jobbe hos Data Respons R&D Services.

OBS: Husk å legg ved karakterutskrift.

 

Om Data Respons
Data Respons har siden 1986 vært en ledende aktør for innovasjon og ny teknologi. Vi tilbyr spesialisttjenester innen software og produktutvikling, og jobber med alt fra spennende startups, til store industrielle aktører. I Data Respons er vi er 700 spesialister fordelt på våre kontorer i Norge, Sverige, Danmark, Tyskland og Taiwan.

 

Vi gleder oss til å høre fra deg! Er det noe du lurer på, så må du ikke nøle med å ta kontakt med Celin.

Apply here