SW utviklere – Bergen

Location: Bergen, Høvik, Kongsberg, Norway

Lyst til å jobbe med spesialister?

Data Respons R&D Services er et team av spesialister. Vi er nerder på masternivå, og vi digger faget vårt. Nå søker vi softwareutviklere som vil være med på laget. Har du lyst til å jobbe med spesialister og lære av de beste? Da må du lese videre!

Vi søker både du som er nyutdannet, og deg med noen års erfaring – det viktigste for oss er at du er nysgjerrig, lærevillig og brenner for utvikling.

Hvem vi er

R&D Services er en av Norges største tjenesteleverandører av teknologiske løsninger. Vår hverdag består av å bistå våre kunder med kompetanse gjennom konsulenttjenester, utviklingsprosjekter og teknologirådgivning. I tillegg lager vi produkter på bestilling for våre kunder, og vi gjennomfører store og komplekse utviklingsprosjekter in-house – DET er ganske kult!

Hvem du er

Vi søker både du som er nyutdannet og deg med noen års erfaring – gjerne med master innen informatikk, kybernetikk, eller lignende fagfelt. Vi er et norsk teknologiselskap med norske kunder, men arbeidet foregår på engelsk. Derfor er det et krav at du behersker både norsk og engelsk, muntlig og skriftlig.

Vi ser etter utviklere som er gode på, eller har lyst til å utvikle seg innen: 

 • C/C++
 • Linux
 • Mobil 
 • Frontend 
 • Backend 
 • Skytjenester 
 • Maskinlæring 

Din hverdag hos oss

Som vår kollega vil du få spennende, varierte og krevende arbeidsoppgaver – og karrieren din vil raskt løftes til nye høyder! Din arbeidsdag vil blant annet bestå av å videreutvikle kundens eksisterende løsninger, produkter og tjenester. Samtidig vil du få muligheten til å innovere og utvikle ny teknologi. Hos oss vil du kunne åpne nye dører, uten å lukke gamle!

Fra oss kan du forvente: 

 • Varierte og spennende arbeidsoppgaver 
 • Spesialiserte kolleger med lang bransjeerfaring 
 • Kundekontakt, aktive faggrupper og kompetanseutvikling 
 • Gode arbeidsforhold og sosial aktivitet 
 • 6 uker ferie og meget gode vilkår for lønn, pensjon og forsikringer 

 

Søk i dag, vi behandler søknadene fortløpende!

Send oss en søknad der du forteller:

 1. Hva du har gjort innen utvikling – relevant skolearbeid, hobbyer, tidligere jobber.
 2. Hva du er best på innen utvikling, og hva du vil bli enda bedre på.
 3. Hvorfor du vil jobbe hos Data Respons R&D Services.

OBS: Husk å legg ved karakterutskrift.

 

Vi gleder oss til å høre fra deg! Er det noe du lurer på, så må du ikke nøle med å ta kontakt med Celin.

 

Om Data Respons R&D Services

Data Respons R&D Services AS er et heleid selskap av Data Respons ASA som er notert på Oslo Børs (ticker: DAT). Data Respons ASA ble grunnlagt i 1986, og er et ledende teknologiselskap innen industriell digitalisering, IoT og innebygde løsninger. Selskapet leverer R&D-tjenester og smarte løsninger til kunder i en rekke markeder, bl.a. transport, industriell automasjon, telekom, media, romfart, forsvar, helse, energi, maritim, finans og offentlig sektor. Data Respons ASA har 1000 spesialister fordelt på 34 nasjonaliteter, og eier selskaper i Norge, Sverige, Danmark, Tyskland og Taiwan.

Apply here