Erfaren C# och C++ utvecklare

Position: Utvecklare
Location: Stockholm, Sweden

Vill du hjälpa en av våra största uppdragsgivare i teknologins framkant att ta nästa steg ut i molnet?

Som konsult hos Sylog har du engagerade säljare som hittar uppdrag utifrån ditt intresse. Vi har kunder i hela Stockholm inom systemutveckling och teknik. Hos oss får du möjligheten att jobba i en bredd av branscher, med världsledande aktörer inom fordon, finans, media, medicin, telecom och spel. Om du har en drivkraft att utvecklas och utmanas med stor flexibilitet, då är det en bra början att bli en del av vår Sylogfamilj.

Till utvecklingsuppdraget som erfaren C#- och C++ utvecklare söker vi dig som är drivande, nyfiken och har en känsla för ordning och reda. Du kommer behöva leda och prioritera ditt och ditt teams arbete. I din roll som arkitekt måste du förstå helheten och kunna jobba med detaljer. Under den första tiden kommer uppdraget ske i kundens lokaler söder om Stockholm, för att fr o m våren 2019 övergå till ett ”in-house”-uppdrag i Sylogs lokaler i Stockholm.

Om du berättar för oss vad du kan och brinner för, så gör vi vårt yttersta för att hitta spännande utvecklingsmöjligheter för dig! Vi delar värdeorden passion, kunskap och frihet. Hos Sylog älskar vi teknik och vi är ett kunskapsföretag med samlad rik kompetens. Hos oss har du maximal frihet att påverka och styra över din situation, från uppdrag och arbetstid till kompetensutveckling.

För att bli konsult hos oss behöver du

  • 7+års erfarenhet inom systemutveckling av applikationer i Windowsmiljö
  • Vilja arbeta med distribuerande system och över större organisationer
  • Arbetat i .NET miljö och arbetet med mikrotjänster i AWS
  • Flytande i engelska och svenska

Det är meriterande om du

  • Tidigare arbetat i fordonsbranschen
  • Har erfarenhet av ledande roll eller vill ta en ledande roll i framtiden

* Must be filled in
You can choose to either upload a resume or link to your LinkedIn